Gastenboek

Heb je een reactie op het boek Hart Gezocht, wil je je mening geven over het huidige beleid op gebied van donorregistratie of reageren in het algemeen? Plaats een bericht!

Plaats een bericht
(60)
1 2 3 4 5 6
>
(60) Jessica
ma, 20 juni 2016 19:57:31

Mag ik van jou een hart? - Film door 5 VWO leerlingen gemaakt
https://lnkd.in/dWHMkjh
Deze link kwam via mijn netwerk en ik was diep ontroerd.
Ik heb (nog) geen familie met hartkwalen maar dat orgaandonatie zo'n mooi, positief goed doel is voor alle medemensen, vind ik heel belangrijk en deel ik graag in mijn netwerk, bijzonder! Dank voor je levensbijdrage Pieter!
Hartelijke groet Jessica

(59) Jeanet
do, 1 augustus 2013 08:54:16

Hoi Pieter,
Heb net je boek Hart Gezocht gelezen. Ben erg onder de indruk van je enorme doorzettingsvermogen. Vind het ongelofelijk dat je na zoveel tegenslagen en moeilijkheden zo positief in het leven staat en geniet van wat je nog wel kunt. Voor mij ben je een enorme inspiratiebron en ik denk voor velen! Ik wens je alle goeds en hoop dat je je nog een lang leven mag hebben in goede gezondheid!

(58) Brugman A.N.
ma, 14 mei 2012 15:44:48

Hoorde tijdens bezoek aan mijn zoon Jos, dat er problemen zijn met afsto-
ting. Wens je veel sterkte toe in de komende dagen en hoop dat alles goed
gaat komen. De wetenschap gaat gelukkig steeds verder.
Jos heeft ook nog een lange weg te gaan. Maar stapje voor stapje
komt voor hem ook het einde van zijn marathon.
Met vriendelijke groeten,

(57) Ivonne
vr, 20 april 2012 17:18:58

Hallo Pieter,

Ik ben je boek nu opnieuw aan het lezen, ik had het vorig jaar al eens gelezen en was toen diep onder de indruk. Ik vind dat je het geweldig kan verwoorden en zeker zo dat je voelt hoe het is om jou te zijn.
Ik ben dus voor de 2de keer in het boek begonnen omdat ik in het ziekenhuis te horen heb gekregen dat ik misschien ook een harttransplantatie zou kunnen krijgen. Uiteraard moet ik eerst veel testen onder gaan, daar weet jij alles van natuurlijk.
Maar er is een kans dat ik niet aanmerking kom, omdat mijn hart rechts ligt en de druk in mijn long aderen aan de hoge kant is.
Maar ik heb op dit moment veel aan je boek. Kan me nu meer inleven wat je allemaal te wachten stond. En hoe zwaar het allemaal is geweest.

Gr. Ivonne

(56) Doetie
ma, 9 april 2012 10:34:29

Dag meneer van de Rest,

Ik heb zojuist uw boek in een adem uitgelezen....wat een barre tocht is dat geweest voor u en de mensen die van u houden (en dat zijn er nogal wat zo te lezen).
Ik heb net mijn keuze 4 in keuze 1 veranderd, daarmee heb ik defintief de keuze gemaakt dat "ze me mogen hebben" uw boek gaf de doorslag....dank u!
Ik wens u alle goeds.

Doetie

(55) Anna
di, 31 januari 2012 18:47:22

Wat een indrukwekkend boek, ik heb het vorig jaar in één klap uitgelezen. Helaas kwam het donorhart voor mijn broertje (28) te laat, hij had DCM en veel ritmestoornissen. Wel push ik iedereen om donor te worden! Het ga je goed, Pieter.

(54) Carol Born
ma, 2 januari 2012 10:58:26

Beste Pieter,
Heb je denk 35 jaar geleden leren kennen op de kaag, een levensgenieter met je trompet, bij t huis van je moeder. Swingen tijdens de kaagweek, opnames toppop, alles doen en t liefst tegelijkertijd en niet te vergeten het was altijd lachen.
Heb je boek met ontzag en bewondering gelezen, duidelijk een man met humor, die alles uit het leven wil halen wat er in zit. Jullie hebben een zware tijd gehad, dit noem ik met recht topsport, je vrouw je kinderen en jijzelf, ieder appart maar met 1 doel, om samen de eindstreep te halen.
Je opgeven als donor is dubbel, maar t heeft zin voor ieder die twijfelt, lees dit boek.

Carol Born, Wassenaar

Groetjes
Carol


(53) Ria Adriaans
do, 17 november 2011 14:40:38
url 

Hallo Pieter

Ik heb je Boek met heel veel respect en bewondering en vooral interresse gelezen.Wat is het een geweldig boek!!Wat heeft je gezin en jij veel moeten doormaken...man oh man....Het is een zware tijd geweest maar het is het waard geweest!!
Je hebt een geweldige vrouw en kids..toppie!!
Ik wens jou met je nieuwe Hart nog heel veel geweldige en gezonde jaren samen met je gezin geniet er van....

Hartelijke groeten van Ria

(52) Riek van Beek
do, 3 november 2011 14:15:33

Beste Pieter,

Met ontroering, diep respect voor jou en je familie, maar vaak ook lachend om je humor heb ik je boek in heel korte tijd uitgelezen. De kwetsbaarheid van een mens, de liefde en trouw van familie en vrienden voor elkaar, jullie doorzettingsvermogen en vertrouwen, het heeft me erg geraakt. Ik ben blij dat ik - via Happinez, bij de therapeut in de kast! - op het spoor kwam van je boek en het heb gelezen. Het heeft mij ook aan het denken gezet over het mezelf aanmelden als donor. Het gaat er van komen hoor! Ik wens jou en je gezin nog heel veel mooie, gezonde en gelukkige jaren toe. Hartelijke groeten, Riek

(51) Merel
vr, 28 oktober 2011 06:35:30

Als echtgenote van een donor, moet ik reageren op Vincent. Ik heb het verhaal met verbazing gelezen. Dit is wel een erg drastisch besluit. Het nieuwe initiatief van Pieter vind ik geweldig! Als nabestaande put ik troost en kracht uit de wetenschap, dat organen van mijn man 5 mensen een nieuwe kans hebben gegeven. Dat gebeurt zo zorgvuldig, dat als je geen behoefte hebt aan contact met ontvangers, dat ook niet gebeurt. Het nieuwe initiatief van Pieter heeft alleen resultaat, als beide partijen, nabestaande èn ontvanger zich aanmelden, er dus voor openstaan. Anders kan er geen match plaatsvinden. Ongevraagd kan niemand via de site contact zoeken met nabestaanden. Bovendien vinden je nabestaanden het misschien helemaal niet vervelend. Laat die eventuele beslissing aan hen zelf over. Je kunt niet van tevoren beredeneren hoe je, je dan voelt. Ik verbaas me ook over mezelf. Er is niemand die druk uitoefent. Er gebeurt niets wat je niet wilt. En ik, als ervaringsdeskundige, kan het weten.
Dus Vincent, meld je maar gauw weer aan!
Pieter, als nabestaande vind ik het een geweldig initiatief. Alleen wie wil, kan zich aanmelden.

Merel (29)


>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 3=

Zeg het voort...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest