Gastenboek

Heb je een reactie op het boek Hart Gezocht, wil je je mening geven over het huidige beleid op gebied van donorregistratie of reageren in het algemeen? Plaats een bericht!

Plaats een bericht
(60)
1 2 3 4 5 6
(50) Pieter
do, 20 oktober 2011 12:11:03

Geachte lezers,

Ik kom er net achter dat het soms niet lukt om een bericht achter te laten. Ik zal mijn best doen om dit te herstellen

(49) Vincent
ma, 17 oktober 2011 18:16:12

Dag Pieter, ik zou het zeer vervelend vinden als iemand na mijn dood mijn nabestaanden gaat zoeken om uit te vissen wie/wat/hoe de donor was. Ik heb dan ook met onmiddellijke ingang mijn donorschap beeindigd.

Vincent

(48) Grietje Koster
za, 8 oktober 2011 12:47:56

Hallo Pieter,
Ik heb je boek net uit , in een woord geweldig, wat een kracht en doorzettingsvermogen. Wat een geweldige lieve familie en vriendenkring. Wat het donorcodicil betreft ben ik het helemaal eens met bovenstaande mail. Ik wens je al het geluk van de wereld toe samen met je gezin.
Hart gr Grietje

(47) Liesbeth de Ruiter
di, 27 september 2011 17:09:21

Dag Pieter,

Ik heb met veel ontroering, diepe bewondering en respect je boek gelezen.
Wat een kracht en moed moet je hebben om dit te doen, maar ik geloof zeker dat de liefde van jou en je omgeving bijdraagt om dit aan te gaan. Dit boek heeft er bij mij toe bij gedragen om dankbaar te zijn voor mijn gezonde lijf en mijn lieve omgeving, want dat is niet vanzelfsprekend. Ben dan ook blij te mogen melden dat ik al jaren een donorcodicil bij mij draag.
Ik wil je danken voor je openhartig zijn en kwetsbaarheid en ik wens je samen met je meiden & familie & vrienden een liefdevolle toekomst toe!!! Warme groeten van Liesbeth uit Hengelo

(46) Karsten
do, 22 september 2011 22:03:04

Hoi Pieter,

I'm just through with your book. It is a very honest, entertaining and haunting book.
It describes exactly how it is, if someone is waiting for a donor organ and it will bolster up many people who are waiting.
I live now since 4 1/2 years with a donor heart, and I'm fine. My life has restarted.
I wish you all the best with your new heart and how I read, you cherish it.
Here in Germany the same situation and the most of the waiting people are in high urgent status.
They also discuss an amendment to the law.
Unfortunately it looks like that nothing will change. The politicians can not agree about a solution like in Austria or Belgium. I would appreciate it.

Kind regards
Karsten

(45) Jules Veenboer
di, 23 augustus 2011 20:14:34

Hallo Pieter,

Je boek op 23 juni jl. ontvangen via mijn zwager met een persoonlijke boodschap voor mij er in geschreven. Hartelijk dank daar voor!!
Ik heb mijn donorhart nu al twaalf jaar (na een verblijf van 7 maanden in het ziekenhuis met een steunhart in afwachting van een donorhart)
Nu ik jouw boek heb gelezen besef ik wel dat ik er tot nu toe aardig doorheen gerold ben.
Prachtig boek !! Ik heb het twee keer opzij moeten leggen vanwege de
herinneringen, die het bij mij opriep aan mijn ziekenhuistijd.
Dit boek is een aanrader voor familie en vrienden van (toekomstige) transplantatiepatienten.

Hartelijke groeten en bedankt,

Jules

(44) Dennis van Weezep
za, 6 augustus 2011 13:48:34

Beste Pieter,

Net je boek uitgelezen en wilde even zeggen dat ik ongelofelijke bewondering voor je heb. Wat een gevecht en wat een bewustzijn daarvan! Ik vindt het knap dat je zo intens bezig bent geweest met de verslaglegging ervan.
Het lijkt me ontzettend zwaar om het leven om je heen verder te zien gaan en dat van jou staat eigenlijk "on hold"

Heel veel jaren plezier met je nieuwe hart!

Dennis

(43) steven de ruig
di, 12 juli 2011 07:55:00

goedemorgen pieter,
en wat een goede morgen is het. ik kwam je net tegen in de hout bij het honden uitlaten en ik herinnerde me dat ik nog even een berichtje op je blog wilde zetten.
laatst - eindelijk - je boek uitgelezen. zeer indrukwekkend allemaal wat je hebt doorstaan. vooral de warmte van de mensen om je heen maakte diepe indruk op ons.
naar aanleiding van je boek hebben we ervoor gezorgd dat wij nu alle drie staan ingeschreven bij het donorregister. ik was dat al en geef ook elke maand plasma om een bijdrage te leveren aan mensen die het minder getroffen hebben.
de foto in je boek van jou met hannah is werkelijk prachtig. ik ken haar nog als kleine peuter in de tijd dat zij en maartje bij myrthe kwamen. nu is ze een heel mooie jongedame geworden.
en wat een verbazing toen ik je laatst met saar tegenkwam terwijl je aan het joggen was. dat was kort geleden toch ondenkbaar.
pieter, wij wensen je veel gezondheid en geluk toe en hopen dat dat nieuwe (vrouwen)hart het nog heel lang zal volhouden.

warme groet van maartje, margreet en steven de ruig

(42) Liesbeth van Assche
wo, 6 juli 2011 07:36:04

Hallo Pieter,
Je boek gelezen. Indrukwekkend. Wat een weg heb jij moeten gaan met zoveel spanning en onzekerheid. Wat een levenskracht! En wat een geweldige mensen heb je om je heen. Hopelijk gaat het nu nog steeds goed met je. Het lijkt me heel bijzonder dat je leeft met iemand anders haar hart. Het gaan opzoeken van het graf ontroerde mij enorm. Ik snap dat je daarna wat rust kreeg en dat je haar meeneemt in je leven.
Het LUMC ken ik ook aan de binnenkant. Een indrukwekkende inkom, een mooi ziekenhuis. Zelf heb ik achondroplasie (dwerggroei) en in het LUMC hebben ze een speciale chirurg die bekend is met deze groeistoornis. Ik ben er in 1995, 1998 en ook in 2007 geopereerd aan mijn rug. Heb nog even zitten rekenen of we er tegelijk in hebben gelegen, maar helaas.
Wat ik meeneem uit je boek is je kracht. Ook al zat je er soms helemaal doorheen, je probeerde met mediteren en je humor jezelf er weer bovenop te helpen, wat je iedere keer lukte. Ik heb (nog steeds) moeite met mijn beperkingen en het feit dat steeds minder mij lukt, dat ik uren op mijn werk moet inleveren en dat ik vrije tijd moet inleveren voor rust. Indien je tijd en zin hebt, zou ik graag van je vernemen hoe je mediteert.
Pieter, ik wens jou en je gezin alle goeds toe.
Veel hartelijke groeten, Liesbeth
ps.Vanaf mijn 18e heb ik al een codicil bij me (ben nu 40). Het leek en lijkt me gewoon goed dat er iets wat van mij nog goed werkt, een functie krijgt in een ander lichaam, waarbij die persoon dat nou net even heel hard nodig heeft. Een latere bijkomende gedachte was dat ik zelf geen kinderen heb, maar dat er dan toch iets van mij verder leeft...
ps2. Jouw Pien heb ik destijds gezien bij Lingo! Geweldige meid!

(41) jsc van der woude
di, 5 juli 2011 21:30:54

ik ben bang om mijn kinderen te confronteren met mijn keuze zonder dat ik een partner heb om het uit te leggen. geen registratie dus sinds de scheiding. gekke motivatie? snap ik maar nog geen nwe motivatie gevonden.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 8=

Zeg het voort...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest