Gastenboek

Heb je een reactie op het boek Hart Gezocht, wil je je mening geven over het huidige beleid op gebied van donorregistratie of reageren in het algemeen? Plaats een bericht!

Plaats een bericht
(60)
1 2 3 4 5 6
(40) Martin Samsom
di, 5 juli 2011 11:12:29


He man,

Het hart zit hopelijk op die goede plaats en klopt naar tevredenheid? Ken je boek niet, maar kan me alles voorstellen bij de angst en onzekerheid die dat moet oproepen en de dwang dat leven in het nu geen keuze meer is maar een gegeven. Sterkte.

(39) Leonie van Betten
ma, 4 juli 2011 18:53:53
url 

Dag Pieter, nadat ik je boek had gekocht op de NudgeLive event kon ik het moeilijk laten liggen. Je hebt het meeslepend geschreven en alle emoties zijn zeer invoelbaar. Dapper dat je het zo publiekelijk hebt gemaakt. Het zal veel mensen die wachten 'n hart onder de riem steken. Ook complimenten voor je gezin, hoe zich door deze tijd hebben heen geslagen!
Hartelijke groet,
Leonie van Betten


(38) Karin Verheul
zo, 19 juni 2011 17:25:13

Lieve Pieter, Carin en kids,

Ademloos heb ik je boek in één keer uitgelezen !!! Ondanks ik jullie persoonlijk niet ken heb ik diep respect voor jullie allemaal !!!!
Dit boek moet gewoon landelijke bekendheid krijgen en de wet rond het donorcodicil moet veranderen !!! (zelf ben ik al jaren donor hoor).
Ik wens jou en je gezin alle geluk en gezondheid toe , en hoop dat jullie nog heel lang van elkaar mogen genieten !!!!

Grote knuffel.

KARIN

(37) anoniem
za, 28 mei 2011 20:53:32

Hoi,

Ik heb je ooit als tiener een keer ontmoet met mijn 1.63 vond ik je groot en indrukwekkend. Ik ken via via je verhaal. Nu 44 zat ik bij de kapper en las ik je verhaal in de Jan. Je bent een inspiratie voor leven en liefde. Mijn ex is dinsdag jarig en onze kinderen laat ik dit boek geven. Omdat hij je ook kent uit de tienerjaren en ook omdat ik hem gun om te lezen hoe mooi het is als je je hart laat spreken en als man zo bent! dank je voor dit mooie verhaal tijdens mijn reis.

(36) G Derksen
zo, 22 mei 2011 11:30:19

Hallo Pieter en Gezin,

Heb je boek net uitgelezen, indrukwekkend en openhartig verwoord . Wat een doorzetter en een krachtig persoon ben je, wens jou en je gezin alle goeds en geniet van elke dag!
ps ,ben al jaren drager van het codocil.

Vriendelijke gr Gerda Derksen

(35) marijke ruseler-reiziger
di, 17 mei 2011 19:21:24
url 

hai Pieter,
ongeveer 30 jaar geleden heb ik jou en je familie voor het laatst gezien in Crans-Montana waar onze ouders een huisje hadden. Wat hebben we altijd een lol gehad met die grote groep.
Nu zit ik de Jan te lezen en met verbijstering. wat een ellende allemaal.. ik woon op Curacao en ga over een paar weken naar NL en gelijk jouw boek kopen. ik wens jou en je gezin heel erg veel sterkte en geluk! groetjes Marijke Reiziger

(34) Rita van der Maas-Kottier
za, 30 april 2011 19:49:35

Beste Pieter,

Ik ken je nog van vroeger op de Kaag, je was een vrolijk, lief jongetje, erg gevoelig. Fysiek ontzettend sterk. Sommige jeugdherinneringen uit je boek herkende ik, zoals die trampolines, en het fietsenrek van de lagere school. Ik vond je boek erg aangrijpend, moest er steeds aan denken. Ik hoop van ganser harte dat dit een verandering teweeg gaat brengen waardoor wij hier in Nederland ook het systeem krijgen van "iedereen donor, tenzij je bezwaar aantekent". In mijn directe omgeving is er weerstand tegen donorschap en dat maakt mij boos. Waarom willen ze niet? Misschien angst voor de dood? Eigenlijk zou je zelf ook geen organen mogen aannemen als je zelf geen donor bent. En zeer zeker zou iemand die zelf donor is, voorrang moeten krijgen. Nou, wie weet wat jij met o.a. je boek voor elkaar krijgt.

Ik wens jou en je gezin alle goeds,

liefs en groetjes van Rita

(33) Hans Moret
wo, 27 april 2011 12:26:52

Beste Pieter
Ik heb je boek met een lach en een traan gelezen, dat komt om dat het heel confronterend is.
Ik heb namelijk in juli 2007 ook een harttransplantatie ondergaan in het Erasmus ziekenhuis, ik heb bijna geen complicaties gehad na de operatie.
Maar wat jij voor de operatie meegemaakt hebt dat is heel herkenbaar voor mij, ik heb zeven jaar gesukkeld voor mijn operatie en van het kastje naar de muur gestuurd toen ik bij een geweldige cardioloog in Breda terechtkwam is alles in een stroomversnelling geraakt en ben ik met hulp van hem doorgestuurd naar de geweldige Dr Zalf en door de screentest heen gekomen en op de wachtlijst geplaatst en na acht maanden getransplanteerd.
Wat jij na je transplantatie meegemaakt hebt met nierfalen e.d is mij allemaal bespaard gebleven, na vier weken ben ik ontslagen uit het zieken huis en heb nog drie maal een afstoting gehad.
Het gaat met mij nu geweldig en geniet van iedere dag die mij gegeven is door de donor.
Ik hoop dat het met jou en je gezin goed blijft gaan wat dat heb je dubbel en dwars verdiend na al die narigheid.
Het ga je goed.
groeten Hans Moret

(32) Marleen Roest
wo, 30 maart 2011 08:04:24

Hoi Pieter!
Ik heb je boek ook gelezen, en ik vond het echt heel mooi! Ik ga ook donor worden, nu weet ik daar ook veel meer over! Ik moest voor Nederlands op school een recensie schrijven over een boek, en ik heb jou boek gekozen. Ik heb alleen 1 vraag: Hoe veel kost het boek? Dat moet in mijn recensie staan.
Groetjes, Marleen Roest.

(31) Manuela Levendig
vr, 18 maart 2011 09:59:47

Lieve Pieter,

Wat een enorm ontroerend, heftig, indrukwekkend maar prachtig boek! Ik ben enorm onder de indruk van de wilskracht en doorzettingsvermogen van jou en je gezin. Na het lezen van de proloog liepen mij de tranen al over de wangen en werd ik volledig meegezogen in je verhaal.

Ik ken je van jaren terug, op de Kaag en hockey,inderdaad nog als die enorme sterke stoere beer waar ik stiekem een beetje bang van was ;-)
Wat kun jij prachtig schrijven en wat een bewondering heb ik voor jou, Carin en je 3 kanjers van meiden! Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst en het gaat je lukken alle records te verbreken met je nieuwe warme hart!

Ik heb je boek inmiddels ook als aanrader op facebook gezet en hoop dat de discussie over het donorschap opnieuw los barst en dat inderdaad iedereen automatisch donor is tenzij je aangeeft het niet te willen zijn. Dit is niet meer dan logisch. Ik draag zelf al 30 jaar een codicil bij me en hoop dat als ik er niet meer ben een heleboel mensen gelukkig gemaakt kunnen worden met alles wat ze maar kunnen gebruiken van me!

Liefs,
Manuela Levendig


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 9=

Zeg het voort...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest