Gastenboek

Heb je een reactie op het boek Hart Gezocht, wil je je mening geven over het huidige beleid op gebied van donorregistratie of reageren in het algemeen? Plaats een bericht!

Plaats een bericht
(60)
1 2 3 4 5 6
<
(10) Inge Andeweg
ma, 17 januari 2011 08:12:42

Pieter,

Ik heb gelachen en gehuild, tijdens het lezen van je boek.
Zo herkenbaar allemaal. Mijn eigen hart klopt nog, dankzij de medicijnen.
Voor mijn prachtige zoon Bas, was er niet op het juiste moment een hart beschikbaar.
Tijdens jou ziekenhuis periode na transplantatie "logeerde" jij in de kamer naast mij.

(9) Frederique van Randwijck
ma, 17 januari 2011 08:08:02

16/01: lieve piet! de boekpresentatie was super. Ariane is vannacht begonnen in mijn exemplaar van jouw boek en kon het bijna niet meer wegleggen. Je hebt er weer een fan bij. dikke x fred van r.

(8) Yessica
ma, 17 januari 2011 08:03:12

Pieter, ik heb je boek uit! Kon niet meer stoppen, heb alles losgelaten en was niet meer aanspreekbaar. Ben gek op mondige patienten, jij spant de kroon! Hillarisch soms. Heb gehuild en gelachen. Veel respect! Ook veel respect voor Carin. Wat is zij sterk. Die handtekening moet er nog in. We hebben een nieuwe schrijver in Haarlem! Liefs, Yes

(7) Berna Smit
za, 15 januari 2011 18:22:06

Hallo Pieter,
Hoorde maandag van je boek, donderdag had ik 'em in huis en gisteravond heb ik 'em uitgelezen.......poeh! Zeer geïnteresseerd in jouw verhaal aangezien mijn vriendin Irene (47 jr.) afgelopen 19 december een harttransplantatie heeft ondergaan (door dezelfde chirurg), na 3 jaar op de wachtlijst te hebben gestaan. Wat een ingrijpende gebeurtenis zeg, voor haar en haar gezin maar ook voor alle mensen om haar heen!
Door jouw boek kon ik misschien nog weer beter een beeld krijgen met wat zij allemaal moet doorstaan. Het leest als een speer en je hebt het allemaal mooi en duidelijk verwoord, enorm onder de indruk van je verhaal. Maar ook af en toe verbijsterd over je ervaringen met de medische wereld. Heel veel respect voor je vechtlust maar ook die van je gezin! En heel veel bewondering voor de kracht en liefde die naar voren komt van je familie en vrienden. Mijn vriendin heeft ook nog een lange weg te gaan maar mede door jouw verhaal weet ik zeker dat het bij haar ook helemaal goed gaat komen en dat ook zij weer kan deelnemen aan het 'echte' leven en nog heel veel leuke dingen kan gaan doen!
Ook ik ben fanatiek voorstander van ADR en ben daar als vrijwilliger mee bezig geweest bij de stichting 2 Miljoen Handtekeningen. Mooi dat je daar in je boek ook nog naar verwijst. En zeker dat je zegt dat het het mooiste zou zijn als orgaandonatie de norm zou zijn, want dat is waar het om gaat!!!!
Ook goed dat je daar bij P&W nog even duidelijk over bent geweest. Ook al had je het liefst het hele uur vol gepraat volgens mij.
Wens je heel veel succes met de verkoop van je boek, maar natuurlijk vooral, heel veel liefde, gezondheid en voorspoed in je verdere leven samen met je meiden!!
Groetjes Berna

(6) Marjolein Schut
vr, 14 januari 2011 21:03:21

Dag Pieter,
Victor, mijn kleine broertje, wees me op je site en je boek. Goeie vent toch, die Victor. Jong hoor: 32 jaar en je eerste hartinfarct. Je hebt het overleefd; en je hebt een missie gevonden. Succes: en met de publiciteit en met de missie,


(5) Linda
vr, 14 januari 2011 20:59:35

Hoi Pieter,

via een berichtje op facebook ben ik op je site terecht gekomen. Wat herkenbaar, dat kleine stukje uit je boek dat hier op de site staat. Ik ga je boek morgen meteen halen.
Ruim een jaar geleden heb ik een donorhart ontvangen, zelfs 2 in 4 dagen tijd, omdat het eerste donorhart niks deed na inplantatie. Ik had het geluk dat er een 2e donorhart uit Duitsland voor me beschikbaar was.
Ik wens je veel succes met je pleidooi voor de ADR!

Groeten, Linda

(4) harstie
vr, 14 januari 2011 20:03:58

kom morgen bij je langs. Ben natuurlijk supertrots.

(3) Hannah
vr, 14 januari 2011 19:15:58

Las vandaag het artikel in de krant en ben erg benieuwd naar het boek. Heb net een stukje zitten lezen op deze site en zat al met tranen in mijn ogen.
Als operatie-assistent heb ik op een heel ander vlak soms ook met donatie te maken en weet wat een impact het heeft voor alle partijen!
Ga morgen zeker het boek kopen!

Groetjes Hannah

(2) wilma
vr, 14 januari 2011 14:57:59
url 

Hoi Pieter
ik heb je uitgenodigd op facebook, ga vanavond naar je kijken in DWDD
ik heb sinds 2002 ook een donorhart...
Grts:Wilma.

(1) Mickel
vr, 14 januari 2011 14:38:30
url 

Hé Pieter,

Tijd geleden alweer. Als ik in Nederland ben, ga ik je boek zeker kopen (en lezen natuurlijk).

Sterkte

Mickel

<

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 9=

Zeg het voort...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest