Konijn uit de hoed die nog steeds niet terug wil.

Nog steeds houdt die ontsteking aan, desondanks ziet de echo van mijn hart er goed uit. Maar de Rabbit ATG heeft niet gewerkt. Vorige week een zoveelste kuur solumedrol gekregen. En de Cellcept is vervangen door Certican. Op 4 oktober weer een bioptie.

Ondertussen probeer ik zo veel mogelijk van het leven te genieten. En dat lukt heel goed. Ik heb een fantastische zomer gehad. Lekker veel gezeild op de Kaag in onze Star! Ik heb echt genoten van het mooie weer.

Ik meld me weer na 4 oktober.

 

 

 

Zeg het voort...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Konijn uit de hoed die nog steeds niet terug wil.

 1. Stephanie schreef:

  Hoe gaat het ondertussen met je? ATG heeft bij mij destijds ook niet gewerkt. Laten we hopen dat je je ondertussen weer helemaal ok voelt of dat je daarnaar op weg bent.

  Groetjes, St├ęphanie

  • Pieter schreef:

   Hi Stephanie,

   Dank voor je interesse. Helaas gaat het nog steeds niet echt lekker met me. 10 december weer een biopt. Hopelijk zien we verbetering. Het voelt niet echt zo. Dat kan natuurlijk ook door de medicatie komen. Ik ben overgestapt op Everolimus (Certikan). en alles is weer verhoogd. Mijn nieren functioneren daardoor steeds slechter.

   Maar ik klaag niet echt hoor. Ik geniet van iedere dag. Ben alleen vaak moe. Hoe ga jij? Ik zie dat je heel druk bent met je stichting en zo.

   Warme groeten,
   Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *