Orgaandonor ontmoet -ontvanger

Op de website van Hart van Nederland is een video verschenen over de nieuw opgerichte stichting DonaDona.

Bekijk de video.

Zeg het voort...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Dit bericht is geplaatst in In de media met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Orgaandonor ontmoet -ontvanger

 1. Paul de Kok schreef:

  Fantastisch initiatief. Na mijn beenmergdonatie van een aantal jaren geleden aan een Canadese jongen genaamd Bill ontving ik een kaart van zijn ouders via St.Europedonor te Leiden. Helaas was het adres van die mensen daarop verwijderd. Door mijn beenberg was hun zoon genezen van Leukomie( bloedkanker). Die mensen gaven aan dat ze mij wilde ontmoeten. Van de donatie af had ik eveneens dat verlangen. Met alle mogelijke middelen heb ik getracht e.e.a. via St.Europedonor dat contact te krijgen. Helaas werkte ze daar niet aan mee. Door mijn donatie heb ik een band met iemand die ik niet ken. Via Canadese kennissen heb ik een verzoek uitstaan maar zonder donornummer van de ontvanger lukt er niets. Van mijn kant heb ik zelfs St.Europedonor gevrijwaard voor alle nadelige gevolgen die hieruit zouden kunnen voortvloeien. Ook dat hielp niet. Belachelijk. Uiteraard ben ik bereid mijn verhaal verder toe te lichten. Indien jullie daarvan een tv- uitzending willen maken ben ik ook bereid daaraan mee te werken. Hopelijk gaat het toch nog een keer lukken. Het zou voor mij een droom zijn die eindelijk in vervulling wordt gebracht. Mag ik van jullie iets vernemen?

  • Pieter schreef:

   Ha Paul,

   Een Canadese ontvanger! Dat zal wel lastig worden. Donadona is nu nog alleen te bezoeken voor Nederlanders in Nederland. Ik ben wel in overleg met Eurotransplant en een Duitse patientenorganisatie om Donadona Europees weg te zetten. Maar Canada? Mijn advies is om de transplantatiestichting in Canada te benaderen. http://organdonations.ca/
   Dank voor het delen van je verhaal.

   Veel succes,

   Pieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *