Dansen op de sneeuw

Dansen op de sneeuwWat een geluk dat ik mijn skies had meegenomen bij het beklimmen van die verrekte Noordwand. Kijk me hier eens gaan. Lekkere sneeuw man. Het gaat goed met me. De transplantatie-cardioloog is tevreden. De echo toont verbetering. Het hart ziet er dus best goed uit maar heeft natuurlijk nog veel meer tijd nodig en… ik plas weer. Ik weet nog niet of m’n nieren ook klaren maar dat moet wel goed zitten.

Ik heb, zoals de medici zeggen, de bocht genomen. Ha, ik doe er gewoon nog een paar bochtjes bij. Ik dans al wedelend op de poedersneeuw naar beneden.  Wat een heerlijke afdaling! Als ik onderweg geen gletsjerspleten tegenkom ben ik voor het einde van dit jaar thuis. Dat heeft de cardioloog gezegd. Voel me zo gelukkig maar ben nog wel voorzichtig. Morgen start de fysiotherapie om weer een beetje meer beenspieren te ontwikkelen. Dat danst een stuk relaxter.

Wat een contrast met vorige week. Van nulpunt naar een bijna niet te bevatten uitzicht op thuiskomst. Open maar alvast een klein flesje op mijn gezondheid. Ik kom eraan!

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

14 Reacties op Dansen op de sneeuw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *