Konijn uit de hoed die nog steeds niet terug wil.

Nog steeds houdt die ontsteking aan, desondanks ziet de echo van mijn hart er goed uit. Maar de Rabbit ATG heeft niet gewerkt. Vorige week een zoveelste kuur solumedrol gekregen. En de Cellcept is vervangen door Certican. Op 4 oktober weer een bioptie.

Ondertussen probeer ik zo veel mogelijk van het leven te genieten. En dat lukt heel goed. Ik heb een fantastische zomer gehad. Lekker veel gezeild op de Kaag in onze Star! Ik heb echt genoten van het mooie weer.

Ik meld me weer na 4 oktober.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Konijn uit de hoed die nog steeds niet terug wil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *