Nog tien liter vocht

Nog 10 liter vochtVanmorgen biopt gehad. Ze nemen wekelijks vijf stukjes uit mijn hart via de halsslagader en bekijken die onder de microscoop. Vanavond uitslag of er afstoting is of niet. Afstoting klinkt dramatisch maar kan wel met extra hoge dosering medicatie worden voorkomen.

Wat je dan weer wel krijgt is dat m’n nieren weer een klap krijgen. Afwachten maar, voorlopig gaat het rustig de goede kant op.

Volgens de cardioloog heb ik nog ongeveer tien liter vocht te veel in mijn lijf. Dat zit met name in m’n voeten en buik. Ik weeg nu 97 kilo. Ik kom dus uit op 87 kio. Dat heb ik sinds mijn schooltijd niet meer gewogen. Helaas heb ik ook veel spiermassa verloren.

Dit gedoe gaat me nog zeker een jaar kosten. Tja, het is niet anders. Blij dat ik nog leef.

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Nog tien liter vocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *