Rustdag

RustdagBen behoorlijk gesloopt na een week IC. Met die CVVH hebben ze me volledig uitgewrongen. Ik woog gisteren toen ik weer op mijn oude kamer 326 kwam nog slechts 86.9 kilo (vgl. 4e klas middelbare school). Vanmorgen weer iets zwaarder, 88 kilo. Er zit nog wel veel vocht in m’n buikstreek. Dat zal maar langzaam over een periode van een paar maanden tot een jaar worden opgenomen. Ik voel me misvormd en ben gebrandmerkt door littekens, blauwe plekken en insteekwonden. Mijn huid voelt aan als perkament. Ik heb geen beenspieren meer over. Opstaan uit en stoel kost een uiterste krachtsinspanning. Zo moet het dus voelen om bejaard te zijn. Ach, die beenspieren train ik er wel weer aan.

De uitslag van het biopt van gisteren was goed. Yeah! De echo viel ook niet tegen. Yeah! Het hart heeft nog wel een jaar nodig om zich aan de hoge longdruk aan te passen.

Vanaf vannacht 00.00 uur tot nu toe (13.45 uur) heb ik 550 ml geplast met ondersteunende plasmedicatie. Dat is nog onvoldoende maar beter dan niets. Vanmiddag hoor ik of de bloedwaarden weer zijn opgelopen. Het kan zijn dat ik drie keer per week een korte nierdialyse van 4 uur krijg om de gifstoffen en het vocht uit het bloed te halen. Voorlopig laten we het op z’n beloop. Ik mag 1000 ml. per dag drinken daarbij opgeteld dat wat ik plas.

Het gaat helemaal goed komen. Alles heeft alleen nog wat meer tijd nodig. Keep your fingers crossed.

Fijn dat het met Jet zo goed is gegaan.

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

9 Reacties op Rustdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *