Rustdag

RustdagVandaag neem ik een rustdag. Nee, nog geen last van een writersblok. Ik moet gewoon even iets anders doen dan schrijven en redigeren.

Dat geeft me de gelegenheid om iedereen te bedanken die zo lief is geweest om langs te komen of te mailen of te sms-en. Jullie steun betekent veel voor me. Hierdoor heb ik een het gevoel dat ik er niet alleen voor sta.

Over deze weblog kan ik zeggen dat ik het met veel plezier doe. Schrijven is echt heerlijk om te doen. Het leert me te relativeren en ik heb een duidelijke opdracht. En jullie positieve reacties sterken mij er in om hier mee door te gaan.

Je kunt mij inderdaad makkelijk een email sturen door te klikken op het icoon stuur mij email maar je kunt ook reageren op de afzonderlijke artikelen door helemaal onderaan een column en eventuele reacties op Add a comment te klikken. De rest wijst zich dan vanzelf. Let op! Dat is dus niet bij comment met het slotje. Die is voor management en alleen toegankelijk voor mij. Je moet dus verder omlaag. Doe het gewoon en laat je naam achter door in het antwoordvenster bij comment as je naam in te vullen. Dan kan ik ook zien wie er gekeken heeft. Je kunt zelfs je emailadres achterlaten.

Goed dan, afgesproken. Ik wens iedereen een plezierige dag. Geniet van je vrijheid.

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Rustdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *