SponsorBingo

SponsorbingoIn dit centrum ‘wonen’ ongeveer veertig patiënten. Het gemiddeld verblijf is drie maanden. We hebben hart- en longpatiënten, er liggen mensen bij te komen van een grote operatie of een coma, hier en daar een gebroken rug, een MS patiënt en heel wat hersenbloedingen. De gemiddelde leeftijd is 60+. Het verloop is traag. Bijna net zo traag zoals mijn kampgenoten zich door de gang bewegen. Vaak is het file rijden of stokje hinken. Als we ons met z’n allen rond half zes naar het restaurant begeven, is het net een scène uit the Living Death (slechtste film van 2006, http://www.moviemeter.nl/film/44545). “Ach, wat zielig.”

Iedereen heeft hier te lijden aan het ‘geleefd worden syndroom’. Het wordt tijd om de sleur te doorbreken met een Bingoavond. Ik heb al toestemming van de verpleging en maatschappelijk werk. De reacties van m’n medepatiënten zijn positief. Iedereen doet mee. De meeste kunnen nog wel een pen vasthouden. De rest mag geholpen worden. Het bezoek mag ook meespelen. Wat een grap, dat wordt lachen.

Voor de Bingo hebben we prijsjes nodig en een Bingo Ballen Molen en natuurlijk de Bingo-kaarten. De toegangsprijs houden we op €1,-. Aangezien AB op z’n gat ligt door het recente ontslag van de leidster is er geen budgettaire ondersteuning. We hebben dus snel sponsors nodig.

Heb je toevallig een Bingomolen en Bingokaarten laat dat dan snel weten.

Misschien wil je een leuke prijs cadeau doen, bijvoorbeeld: een paar sokken, een T-shirt, rugkriebelaar, chocolade, etc.

Of stort gewoon een klein bedrag op mijn rekening: 47 04 48 881 o.v.v. Bingo.

Prijzen sturen naar:

Rijnlands Revalidatie Centrum
t.a.v. Bingo commissie
Wassenaarseweg 501
2333 AL Leiden

We willen de Bingo eind volgende week houden. Ik beloof dat ik er een ruim verslag van zal doen. Best spannend want het wordt mijn eerste Bingo avond.

Alvast bedankt voor je donatie,

Pieter

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

3 Reacties op SponsorBingo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *