Vermist!

VermistDe politie Rotterdam-Rijnmond vraagt uw aandacht om het volgende:

Sinds gisteravond is ontsnapt uit het Erasmus MC/Dijkzicht deze man die zichzelf uitgeeft als de echte ‘Santa Claus’. Hij is gisteren rond 01.00 uur voor het laatst gesignaleerd in een gestolen arrenslede op de Schieweg te Rotterdam.

Overige kenmerken: De man heeft een lang en slank postuur van ongeveer 1,90 meter. Hij is van blanke oorsprong en spreekt accentloos Nederlands. Hij draagt een rode muntmuts met een witte pluche bal. Hij heeft een nep baard en snor gemaakt van servetten. Voorts maakt hij er een gewoonte van om steeds “Ho, ho, ho,” te roepen en kerstliederen te zingen.

Tevens wenst hij iedereen een fijne Kerst en een gezond 2008.

Getuigen hebben hem ook meermalen horen zeggen: “Ik ga naar huis.”

De man is zachtaardig van aard en vormt geen bedreiging. U kunt hem rustig benaderen en hem vragen om bij voorkeur mee te komen naar het ziekenhuis Erasmus MC. Hij heeft dringend zijn medicijnen nodig.

Herkent u deze man, heeft u deze man gezien of weet u waar hij verblijft neem dan contact op met de politie Rotterdam e.o. U kunt ook een comment plaatsten op deze wenssite maar u kunt natuurlijk ook uw plaatselijke politiebureau bellen.

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Vermist!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *