Vermoeiend maar fijn

Vermoeid maar fijnHet is fijn om weer thuis te zijn. Het gaat ook goed met me. Ik blijf goed op gewicht. De bloedwaarden zijn best onder controle. Het biopt van donderdag was helemaal goed. Het is nu een kwestie van in balans blijven en aansterken. Verder heb ik weinig tijd om aan m’n blog te werken. Mijn werkkamer moet eerst een beetje opgeruimd worden en ik heb gisteren een nieuwe family iMac gekocht voor in de serre beneden. Ik ben in de weer om die helemaal goed ingesteld te krijgen incl. netwerkje. Alles vraagt veel energie. Maar ik voel dat ik sterker wordt. Check m’n blog over een paar dagen. Ik ga er echt mee door.

Want het wordt weer eens tijd voor een echt verhaal. Later!

Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Vermoeiend maar fijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *