While my guitar gently weeps

While my guitar gently weepsWaar blijft de tijd? M’n laatste blogartikel is al weer ruim een maand oud.  Ik zou me moeten schamen, foei!  Maar het leven heeft nog zoveel meer te bieden dan schrijven voor m’n weblog. Gitaar spelen bijvoorbeeld. Of lekker koken. Wat dacht je van deze? Vandaag tijdens  fysiotherapie heb ik gejogged op de lopende band. Yes! Ik kon de laatste 10 jaar niet meer rennen en nu lukt het me om langzaam m’n pas te versnellen en te rennen. It’s a goddam miracle!

Ik eet het leven. Voel me nog wel eens wat moe en niet alles loopt helemaal goed. Maar toch stap voor stap word ik steeds beter.

Medisch gaat het goed behalve dan m’n nieren, die blijven op het randje functioneren. Maar ik heb daar eigenlijk niet veel last van. Door de medicijnen tril ik nog een beetje met m’n handen, soms meer soms wat minder.

Maar het gaat erom wat ik allemaal wel weer kan:

 • Ik rijd weer auto. Sterker nog ik heb een stoere Oldtimer gekocht. Zodra hij is geleverd zal ik hem op m’n website zetten. Weet je wat, we doen een ‘raad eens’ spelletje: Welke auto heb ik gekocht? Ha! Denk maar groot en Spartaans en stoer en 4×4.
 • Ik ga weer de stad in
 • Ik haal Doris van school
 • Ik hou van Carin
 • Ik hou van m’n kindjes
 • Ik hou van jou
 • Ik sport
 • Ik doe weer klusjes in huis
 • Ik doe middagdutjes
 • Ik oefen veel op m’n nieuwe gitaar
 • Ik maak plannen voor de toekomst
 • Ik ben blij
 • Doe soms te veel
 • Ben net als jij wel eens moe
 • Ik slik me nog gek aan de medicijnen
 • Ik heb diabetes 2 en moet 4 keer per dag insuline spuiten
 • Ik ga om de tweede week naar Rotterdam voor biopt en bloeduitslagen.
 • Tot nu toe alles okay
 • Ik zit in de kroeg
 • Ik ga uit eten
 • Ik wordt ‘s ochtends wakker met een harde lul
 • Ik ben zo ADHD!
 • I feel fucking alive
 • Enz.
 • Zaterdag 8 maart is mijn verjaardag en word ik 43 jaar.
 • Ik ben dus 43 keer om de zon heen gedraaid. Weet je wel hoeveel kilometer dat is?
 • Doris werd 1 maart 7 jaar.
 • Pien wordt op 10 maart, 11 jaar.
 • Op zondag 9 maart geven we een vissenborrel van 16.00 uur tot 19.00 uur
 • Ik heb geen idee of jullie nog wel eens naar m’n Blog kijken. Maar alle trouwe lezers zijn bij deze uitgenodigd om te komen drinken op het leven. Zondag 9 maart om 16.00 uur dus.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.

14 Reacties op While my guitar gently weeps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *